Atatürk Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük’ü Devirerek Finale Yükseldi

Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük’ü Devirerek Finale Yükseldi

haberci haberci -
39 0

Uğurcan Çakır: “Finalde Olmak Mutluluk Verici”

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek finale yükseldi. Takım kaptanı Uğurcan Çakır, kötü bir sezon geçirmelerine rağmen finalde olmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.

Aceleci Davranmadık

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır, ilk yarıda aceleci davranmadıklarını ifade etti. Trabzon’da 3-2 kazandıkları maçın avantajıyla rahat oynadıklarını ve ikinci yarıda net bir skorla galip geldiklerini söyledi.

Kupa İçin Kararlılık

Beşiktaş ile finalde karşılaşacaklarını belirten Çakır, kupayı kazanarak 10. kez şampiyon olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Hocası Abdullah Avcı’nın Türkiye Kupası’nı kazanmadığını hatırlatan Çakır, finalde Beşiktaş’ı yenerek kupayı almak istediklerini vurguladı.

Taraftara Teşekkür

Trabzonspor’un kötü bir sezon geçirdiğini ancak finale yükselmelerinin önemli olduğunu belirten Uğurcan Çakır, futbolda iniş çıkışların normal olduğunu söyledi. Takım olarak en yüksek performansı vermeye çalıştıklarını ifade eden Çakır, taraftarların desteğinin önemine değinerek, uzun zamandır iç sahada taraftar olmadığı için bugün çok güzel bir ortamda oynadıklarını ve taraftarların desteğinin kendilerine güç verdiğini sözlerine ekledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir